Πανευρωπαϊκή Κυνηγετική Συνάντηση στη Γορτυνία

10 Δεκεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Από τις 29/11 έως και 2/12/12 ο Όμιλος Κυνόφιλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Τρίπολης, Βυτίνας, Δημητσάνας και Τροπαίων διοργάνωσαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού (pointer setter).

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού διεξάγεται κάθε χρόνο σε μία Ευρωπαϊκή χώρα. Φέτος ήταν η σειρά της Ελλάδας να διοργανώσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φιλοξενώντας κυνηγούς από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ελβετία, Κροατία, Πορτογαλία, Κύπρο, Μάλτα και Ρουμανία.
Oι συμμετοχές των κυνηγών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 350 άτομα επισκέφτηκαν την Γορτυνία ανακαλύπτοντας τις φυσικές της ομορφιές και απόλαυσαν τις μαγευτικές διαδρομές και τα ορεινά δύσβατα μονοπάτια της περιοχής μας.
Στην περιοχή μας κατέφτασαν δημοσιογράφοι από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, καλύπτοντας με άρθρα τους στον ξένο τύπο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγιού (pointer setter), κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην άρτια διοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας.
O Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, υποδέχτηκε τους κυνηγούς, τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την προτίμηση που έδειξαν στην Γορτυνία. Στη συνέχεια τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην Oρεινή Γορτυνία και να έχουν μια καλή κυνηγετική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *