Κάνει… παιδομάζωμα ο Παναρκαδικός

Την επιστροφή του στις τοπικές κατηγορίες με την ενίσχυση του Αρκαδικού στοιχείου επιθυμεί ο Παναρκαδικός.

Οι πράσινοι μετά από συνεχόμενα (και πολλές φορές επιτυχημένα) χρόνια στη Γ’ Εθνική, είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν στις τοπικές κατηγορίες την προσεχή σεζόν, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από πολλές απόψεις.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη συνεπάγεται και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας αφού όλοι οι παίκτες που δεν έφεραν καταγωγή από την Αρκαδία έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα με αποτέλεσμα το ρόστερ των πράσινων να έχει προς το παρόν ελάχιστους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, είναι μια ευκαιρία για την ιστορική ομάδα της Τρίπολης να ενισχύσει το αρκαδικό στοιχείο που είχε χάσει τα τελευταία χρόνια κάτι που η διοίκηση Προύντζου σε συνεργασία με το νέο τεχνικό, Σπύρο Λαγό έχει στα σκαριά.

Οι πράσινοι, θέλουν να μαζέψουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί ποδοσφαιρικά στην Τρίπολη και σε καλή ηλικία φυσικά προκειμένου να δημιουργήσουν μια αγωνιστική βάση και για τα επόμενα χρόνια.

Ηδη, έχουν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από την Αρκαδία και την ομάδα του Παναρκαδικού κι αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι πρώτες αανακοινώσεις που θα κάνουν… κρότο στην ποδοσφαιρική αγορά της Αρκαδίας!

Σχετικές δημοσιεύσεις