Και στη Β΄ Εθνική με Χατζόπουλο ο Αίολος Αγυιάς

Μετά τους Γιάννη Θανόπουλο και Νίκο Γοργότση, ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Αρκά Στέλιο Χατζόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Ο 18χρονος πλέιμεϊκερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τελευταία η Τρίπολη και η ομάδα της Αχαϊας θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στη Β’ Εθνική μετά την παρουσία του στη Γ’ κατά την περσινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αίολο Αγυιάς», δήλωσε ο νεαρός πλέι-μέικερ και πρόσθεσε: «Ηταν κοινή επιθυμία τόσο δική μου, όσο και της ομάδας μου να πορευτούμε μαζί και τη νέα σεζόν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τους στόχους του. Η Β΄ Εθνική είναι κάτι καινούργιο για όλους μας. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της παραμονής, όμως θέλουμε επίσης να παίξουμε και καλό μπάσκετ και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκα στον Αίολο Αγυιάς. Το κλίμα στον Οργανισμό είναι φανταστικό και οι διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου αμέσως με αγκάλιασαν».

Σχετικές δημοσιεύσεις