Ιταλοί tour operators και δημοσιογράφοι επισκέπτονται την Αρκαδία

5 Οκτωβρίου 2021  /   Χωρίς Σχόλια

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει Θεματικό Ταξίδι Εξοικείωσης (Fam Trip) στην Π.Ε. Αρκαδίας, 6-10 Οκτωβρίου 2021, με προσκεκλημένους Ιταλούς tour operators, τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers εξειδικευμένους στα ταξίδια εναλλακτικού τουρισμού, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. στο Μιλάνο, Μπουλασίδου Κυριακή.
Η τελετή υποδοχής – συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, 6 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «Μenalon Resort», στην Τρίπολη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει παρουσίαση του προγράμματος των δυνατοτήτων εναλλακτικού τουρισμού στην Αρκαδία, αλλά και συναντήσεις των τουριστικών πρακτόρων με τουριστικούς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας, και Μελών του Τ.Ο.Π., Φορέων και Επαγγελματιών του Τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *