“Οι πειρατές της … μουσικής” ένα μουσικό παραμύθι από τη Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης

22 Ιουνίου 2016  /   Χωρίς Σχόλια

Untitled.keyΤην Τετάρτη, 22η Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής (21η Ιουνίου) από το Δήμο Τρίπολης, η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης θα παρουσιάσει στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας το μουσικοθεατρικό παραμύθι “Οι πειρατές της … μουσικής”, σε κείμενα της θεατρολόγου Γεωργίας Γιαννοπούλου, γεμάτο περιπέτεια, αγάπη, μαγεία, ανατροπές και εκπλήξεις!

Πλοκή: Μια φορά κι έναν καιρό, στην Παγωμένη Χώρα, ζούσε μια πριγκίπισσα, η Φριζέλα, που όταν θύμωνε πάγωνε τα πάντα. Μόνο η μουσική μπορούσε να λύσει τα μάγια … Κάποια μέρα, οι καμπάνες της πόλης σήμαναν συναγερμό … οι πειρατές έρχονταν από την παγωμένη θάλασσα. Ο αρχηγός των πειρατών, ο ξακουστός Σκληρόκαρδος, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών και αφού άρπαξε την Φριζέλα και την αδερφή της , χαθηκαν στην θάλασσα. Θα καταφέρει να σωθεί η πριγκίπισσα και η αδερφή της; Η μουσική ειναι ο μοναδικός τρόπος …

Στην παρουσίαση του παραμυθιού συμμετέχουν η παιδική χορωδία του “ΟΡΦΕΑ” Τρίπολης και οι μουσικοί Γιώργος Μιχαλόπουλος (πιάνο), Νίκος Λαγογιάννης (Ηλεκτρικό Μπάσο) και Παναγιώτης Μαρκόπουλος (Ντραμς). Στο ρόλο της αφηγήτριας του παραμυθιού η χορωδός κ. Χριστίνα Ζαχαροπούλου.

Την παιδική χορωδία προετοίμασε και διευθύνει η μουσικός κ. Χαρά Πίσχου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην παράστασή μας, …προσφορά στα παιδιά και τους γονείς της Τρίπολης, για το εορτασμό της μουσικής. Ενός θεσμού που η χορωδία μας στηρίζει και παρουσιάζει αδιαλείπτως από το 2005, μουσικές παραστάσεις στο κοινό της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *