Η παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» ανεβαίνει στην Tρίπολη!

3 Ιανουαρίου 2019  /   Χωρίς Σχόλια

H Bold Productions μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στην Καλαμάτα και την Κυπαρισσία παρουσιάζει την θεατρική παραγωγή «Εκείνος & Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη και στην Τρίπολη. Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτά από τη γνωστή, αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου», και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» που ανεβαίνει στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου (Απογευματινή: 06:00 μ.μ. & Βραδινή: 09:00 μ.μ.).

Το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατιρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τιείναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος. Ο Σόλων και ο Λουκάς, οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά, σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται, προβλημα- τίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.

Σκηνοθεσία:
Σπύρος Ρουμελιώτης

Παίζουν:

Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Σκηνικά:
Bitsonis Furniture

Μουσική Επιμέλεια:
Σπύρος Ρουμελιώτης

Ήχος-Φώτα:
Χρήστος Κουτσαϊμάνης
Creative Media:
dk design / graphics + media

Παράσταση:
12 Ιανουαρίου στην Τρίπολη| Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο
Απογευματινή: 06:00 μ.μ. & Βραδινή: 09:00 μ.μ.
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για άνεργους, μαθητές και φοιτητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *