«Γωνιές της πόλης»: 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης και Έκθεση Φωτογραφίας

Ανοιχτό κάλεσμα για όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή ή το κινητό σας, βγείτε στην πόλη, επιλέξτε 1 – 3 φωτογραφίες και στείλτε τις μέσω της φόρμας στο tripolisphotofest.anoixtodiktyo.gr για να συμμετέχουν στην επιλογή για το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης που θα γίνει στις 27 και 28 Ιουλίου στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Υποβολή μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024.

ΘΕΜΑ: «Γωνιές της πόλης»

«Κάθε πόλη αναπνέει στις γωνιές της. Και κάθε γωνιά της πόλης χρωματίζεται από τους ανθρώπους που την κατοικούν – ή από τα φαντάσματά τους. Κάποιες γωνιές χαράζονται καθημερινά από τις αμέτρητες ιστορίες των ανθρώπων που τις κατακλύζουν. Σε άλλες γωνιές πάλι – ξεχασμένες στο χρόνο – ξεθωριάζουν ιστορίες ανθρώπων που κάποτε ήταν, πέρασαν και έφυγαν· και το μόνο που έμεινε είναι ο ψίθυρός τους.

Όσο οι μικρές μας μέρες περνούν, οι γωνιές της πόλης αλλάζουν. Ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα, άλλες γωνιές ζωντανεύουν και άλλες βουβαίνονται. Όλες μαζί όμως είναι η πόλη – το σκηνικό ενός έργου στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες όλων των μεγάλων και μικρών ηρώων, οι ιστορίες μας. Εκεί που ο καθένας μας αφήνει καθημερινά τα μικρά και μεγάλα σημάδια του. Η ελπίδα, ο φόβος, ο θυμός, η χαρά και η λύπη μας, η ομορφιά και η ασχήμια μας. Όλες οι ιστορίες μας – μεγάλες και μικρές – είναι χαραγμένες στις γωνιές της πόλης μας.»

Γ.Π.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Γιώργος Καραγιάννης
Βιβή Ζάγουρα

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2024:
Στην έκθεση θα συμμετέχουν επίσης το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Φιλοτεχνικού Όμιλου Τρίπολης καθώς και η προσκεκλημένη φωτογράφος για το 2024, Βιβή Ζάγουρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
tripolisphotofest.anoixtodiktyo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
tripolisphotofest@anoixtodiktyo.gr
Facebook: @ tripolisphotofest
Instagram: @ tripolisphotofest

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
TRIPolis Rock Festival 2024

Σχετικές δημοσιεύσεις