«Γενική ανυπακοή, αντίσταση & πόλεμος σε ό,τι καταδυναστεύει τη χώρα μας»

22 Φεβρουαρίου 2017  /   Χωρίς Σχόλια

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΑυτός είναι ο βασικός άξονας πολιτικής της «Πλεύσης Ελευθερίας». Άξονας που αναλύθηκε διεξοδικά το βράδυ της 6-2-2017 από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (φωτ.) στο χώρο «Σφίγγα» στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία 500 περίπου Πολιτών.
Η άρνηση πληρωμής κάθε φόρου και κάθε εισφοράς εκ μέρους των Πολιτών είναι υποχρέωση απέναντι στην Πατρίδα. Η επίτευξη του σκοπού (της Πολιτικής Ανυπακοής) όπως ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα λειτουργήσει με τις εξής αρχικές κινήσεις:
α) Φεβρουάριο και Μάρτιο θα γίνουν περιοδείες σε όλη τη χώρα με σκοπό την ενημέρωση των Πολιτών,
β) Επικοινωνία με το σύνολο των δικηγορικών συλλόγων στην Επικράτεια με αυτοσκοπό την συστράτευση στην υπεράσπιση των Δικαίων του Λαού, της Δημοκρατίας και του Τόπου μας.
γ) Το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα ανακοινωθεί Δημόσια μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία θα γίνεται η Οργάνωση των δράσεων και
δ) Οργανωτική διάσκεψη για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και να καθοριστεί το πρόγραμμα δράσεων σε όλη την χώρα σε κάθε τομέα. Παράλληλα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» αναφέρθηκε στις αναγκαίες συμμαχίες που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα υλοποιηθούν στη διάσκεψη, που κλήθηκε και θα συμμετάσχει στη Ρώμη, την 11η και 12η Μαρτίου με εκπροσώπους από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Εκπροσώπους που χαρακτηρίζονται ως «επίμονοι και ενοχλητικοί» από τις τάσεις και τις δυνάμεις που καταδυναστεύουν την Ελλάδα και τις άλλες Ευρωπαϊκές Κοινωνίες.
Επίσης, Δικαστικές δράσεις που θα ξεκινήσουν από όλες τις χώρες της Ευρώπης κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τους εκβιασμούς με τους οποίους επιβλήθηκε στα κράτη της Ευρώπης, παρά τις περί του αντιθέτου νομικές συστάσεις μεγάλων Οργανισμών.
Τέλος, σημαντικός χρόνος στην ομιλία της αφιερώθηκε στην απαίτηση των Γερμανικών απαιτήσεων που θα ξεκινήσει άμεσα, στο Δημοψήφισμα του «ΟΧΙ» που μετατράπηκε σε «ναι», αλλά ακόμη και στα εργαλεία εξολόθρευσης των λαών.
Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ξεκάθαρα «παίρνουμε θέση απέναντι στο euro, μιας και αποτελεί εργαλείο εξανδραποδισμού και υποδούλωσης», στο ΔΝΤ, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις τράπεζες και στο τραπεζικό σύστημα.
Παρών στη συνάθροιση της «Πλεύσης Ελευθερίας» και ο διακεκριμένος Έλληνας νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος στάθηκε περισσότερο στο κοινωνιολογικό τραύμα που έχουν προκαλέσει επί 7ετία τα μνημόνια (συμπεριλαμβανομένων και των «επικαιροποιήσεων», όπως χαρα- κτηριστικά ανέφερε). Αναφέρθηκε δε στην οφειλή τού κάθε Πολίτη να ορθώσει παράστημα σε ό,τι συμβαίνει στον Τόπο, σε εμάς τους ίδιους, προτείνοντας σε πρώτη φάση στον Λαό να πάψει να πιστεύει πως με την απάθεια και την αποχή από τις εκλογές θα βρει λύση. Τέλος αναφέρθηκε σε κάτι ακόμη, λέγοντας χαρακτηριστικά: εγώ δε θα προλάβω (σ.σ. λόγω ηλικίας) να το δω ό,τι θα επιτελεσθεί. Θα το κάνουμε όμως για τις επόμενες γενιές μιας και τους το οφείλουμε. Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο οικονομολόγος Ηλίας Παπαδόπουλος, από το κίνημα «δεν πληρώνω» και ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας οι οποίοι ζήτησαν τη συστράτευση όλων στον αγώνα. Γ.Θ.Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *