Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τον λαχανόκηπο του Δήμου Tρίπολης

25 Απριλίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣO Δήμος Τρίπολης μετά τη μεγάλη συμμετοχή και καθολική αποδοχή της δημιουργίας και για πρώτη φορά, το 2012, λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου αποφάσισε την συνέχιση της πολύ επιτυχημένης αυτής δράσης και για το 2013.
O Δημοτικός Λαχανόκηπος θα συνεχίσει και φέτος στον ίδιο χώρο που λειτούργησε και την προηγούμενη χρονιά στην περιοχή Αρσενέικα Τρίπολης.
Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, όπως είναι γνωστό, η καλλιέργεια γίνεται ΜOΝO με βιολογικές μεθόδους και υποχρέωση των καλλιεργητών είναι να παραδίδουν το 10% της παραγωγής τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Θα παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους αγροτεμάχια για ένα έτος, δηλαδή μέχρι 31/12/2013, με την καταβολή συμβολικού τιμήματος 30 ευρώ.
Εξαιρούνται της υποχρέωσης καταβολής τιμήματος ορισμένες ομάδες δημοτών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, άνεργοι και άποροι) εφόσον καταθέσουν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία μαζί με την αίτηση.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 αίτηση:
1. Στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (οδός Λαγοπάτη και Αταλάντης) ή
2. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tripolis.gr
Εάν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβαίνουν τα προς διάθεση αγροτεμάχια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.
Η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου γίνεται με βάση τον κανονισμό λειτουργίας που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *