Ερωτηματικό η Δόξα Μεγαλόπολης της νέας σεζόν

Μόλις 3 από τις 15 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ Αρκαδίας της ερχόμενης σεζόν δεν έχουν ανακοινώσει κάποια μεταγραφική κίνηση που ουσιαστικά να δείχνει τον… προορισμό της επόμενης σεζόν. Ο Πανθυρεατικός, ο Α.Ο Νέων Τρίπολης και η Δόξα Μεγαλόπολης.


Οι περσινοί πρωταθλητές σε Α’ και Β’ Αρκαδίας θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη Δόξα Μεγαλόπολης.


Η αργοπορία όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν ίσως να σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει τους κλασικούς της στόχους πρωταθλητισμού.


Ενδεχομένως λοιπόν, η Δόξα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας κι όχι σε εκείνο της πρώτης κατηγορίας, γεγονός που θα είναι πλήγμα για το αρκαδικό ποδόσφαιρο.


Η Δόξα είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αρκαδίας και πάντα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας κι όχι μόνο.


Σύντομα αναμένονται εξελίξεις κι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα της Μεγαλόπολης, η διοίκηση της οποίας πάντως είχε συναντήσεις τις περασμένες ημέρες…

Σχετικές δημοσιεύσεις