Ευχαριστήρια Επιστολή της Π.Ε.Α.

17 Δεκεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Κύριε Διευθυντά,

Η μεγάλη επιτυχία, που είχε η 5η Ημερίδα της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, η οποία έγινε την 1η Ιουλίου 2012 στην Ιερά Μονή Καλτετζών με στόχο την ανάδειξη των Ιερών Μονών της Αρκαδίας οφείλεται στους εκλεκτούς ομιλητές της:
• στον Ηλία Γιαννικόπουλο, Δικηγόρο – ιστορικό συγγραφέα και τέως Πρόεδρο της Παγγορτυνιακής Ένωσης,
• στον Νίκο Χρονόπουλο, καθηγητή Θεολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης,
• στον Φίλιππο Νικολόπουλο, καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Ινδιανάπολης,
οι οποίοι παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή Ημερίδα, όπου με το μεστό και ωραίο λόγο τους ανέδειξαν την ιστορία και την αξία των Ιερών Μονών της Αρκαδίας καθηλώνοντας το ακροατήριο έως το τέλος της εκδήλωσης.
Αλλά και στις Ημερίδες, που πραγματοποίησε η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Άστρος, στην Ιερά Μονή Ελώνης και στη Δημητσάνα, όπου παρευρέθη, τίμησε με την παρουσία της και ομίλησε η κ. Μαντουβάλου Μαρία, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Αρκαδικής Ακαδημίας, καθώς και οι προαναφερόμενοι Ηλίας Γιαννικόπουλος και Φίλιππος Νικολόπουλος και οι εκδηλώσεις αυτές στέφθησαν από μεγάλη επιτυχία.
Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, τους εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Oι Εκλεκτοί αυτοί καθηγητές, άξια τέκνα της Αρκαδίας, εκλεκτοί συνεργάτες της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, τιμούν με τη μεγάλη τους αγάπη τη μάνα γη της Αρκαδίας, αφιλοκερδώς.

Για το Δ.Σ.
O Πρόεδρος
Γ. ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
O Γεν. Γραμματέας
Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤOΠOΥΛOΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *