Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στη Γορτυνία

Την ανάπτυξη όλων των συντελεστών παραγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου οραματίζεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, αξιοποιώντας τις σύγχρονες μεθόδους τού επιστημονικού μάρκετιγκ.

Οι Αποφάσεις για τα μεγάλα έργα θα λαμβάνονται στη βάση κόστους οφέλους, στη βάση της προστιθέμενης αξίας δηλαδή, ενώ η Διοίκησή του θ’ αποστρέφεται τη Βεμπεριανή αντίληψη της πυραμοειδούς εξουσίας. Ο ίδιος δήλωσε πως πιστεύει στους επάλληλους κύκλους Αποφάσεων, έτσι ώστε αυτές να περνούν από τη βάσανο της τεκμηρίωσης και οπωσδήποτε σε μια λογική συνεργειών, οι οποίες ―κατά την άποψή του― απουσιάζουν.


Αυτά σαν μια πρώτη εικόνα της παρουσίας του, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που είχε χθες (Τρίτη 22 Αυγούστου) το απόγευμα στην Τρίπολη με τα μέσα ενημέρωσης της Αρκαδίας, ύστερα από μια κοπιαστική επίσκεψη στα χωριά της κάτω Γορτυνίας, τα οποία είχε επισκεφθεί τις πρωινές ώρες.


Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά», ξεκινώντας από τη Δημητσάνα και συνεχίζοντας στα Τρόπαια και έπειτα στα χωριά του πρώην δήμου Ηραίας, Παλούμπα, Ράφτη (φωτ.), Λουτρά Ηραίας, Μπερτσιά, επισκέφθηκε το Βούτσι και την Κοντοβάζαινα κι ύστερα στα Λαγκάδια, συνομίλησε με τους κατοίκους και με τους επιχειρηματίες της περιοχής.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνοδευόμενους από τους ανθρώπους οι οποίοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής του μίλησε για τις προοπτικές της ορεινής Αρκαδίας, καθώς και για τις πολιτικές ανάπτυξης της περιοχής, πολιτικές τις οποίες ακροθιγώς έθιξε και κατά τη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους στην Τρίπολη, αποκαλύπτοντας το περίγραμμα του οράματός του: προώθηση συνεργασιών ανάμεσα στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, σύνδεση των επιχειρηματιών του τουρισμού με τα κατά τόπους προϊόντα αναφοράς, αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών προγραμμάτων με στόχευση στην καινοτομία, στην οποία ειδικώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέχει την προτελευταία θέση, όπως ο ίδιος δήλωσε ότι έχει διαπιστώσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις