Έπαιξε με τη φωτιά αλλά έκλεισε θέση στους τελικούς της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Πολύβιος Μεγαλόπολης

Έστω και στο τελευταίο ματς, ο Πολύβιος Μεγαλόπολης κατάφερε να κερδίσει τον Γ.Σ Γαργαλιάνων μετά από δύο διαδοχικές ήττες και να βρεθεί στους τελικούς της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της φετινής σεζόν.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του φοβερά μαχητικού Γ. Σ Γαργαλιάνων με 57-51 στο κλειστό της Μεγαλόπολης και να δώσει… ραντεβού με την Καλαμάτα ’80 που περίμενε ήδη αφού απέκλεισε με 3-1 νίκες τη Μεσσήνη.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά κλειστή όπως μαρτυρά το τελικό σκορ με τους παίκτες του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου να είναι πιο εύστοχοι στο φινάλε και να παίρνουν εν τέλει τη νίκη.

Θυμίζουμε, πως η σειρά είχε ξεκινήσει με 2-0 υπέρ του Πολύβιου ο οποίος είχε και πλεονέκτημα έδρας και οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη κάνει έναν μικρό άθλο στέλνοντας τη σειρά σε 5ο ματς (οι ομάδες κρατούν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας).

Αντίπαλος της ομάδας της Μεγαλόπολης στους τελικούς της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα είναι η Καλαμάτα ’80, πρώτη στην κανονική διάρκεια η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας με τη σειρά να ξεκινά την προσεχή Κυριακή (05/06) και να ολοκληρώνεται στις 2 νίκες.

Σχετικές δημοσιεύσεις