Ενημερωτική e-ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΤΕΕ Πελοποννήσου για το Πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

«Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ – Ποιοι οι δικαιούχοι – Ρύθμιση και επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον Κορονοϊό»


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών τους, διοργανώνουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00-16:00, δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα, με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι – πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών;». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης.
Κύριο θέμα της συζήτησης είναι η ρύθμιση και επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον Κορονοϊό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικά Νέα, Σημαντική Ανακοίνωση) έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 με τα ερωτήματα που τους απασχολούν. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της e-ημερίδας δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτοαπαντήσεων.
Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να την παρακολουθήσουν, πατώντας το link που θα τους σταλεί στο email. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατεβάσουν την πλατφόρμα zoom.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Γέφυρα» μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Προσοχή:
Όσοι δεν εγγραφούν και δεν κατεβάσουν την πλατφόρμα του zoom δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις