Έναρξη μαθημάτων της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ξεκινά τα μαθήματά της για τη νέα σχολική χρονιά.


Προσκαλούμε όλα τα νέα παιδιά από επτά ετών και άνω καθώς και τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να εγγραφούν στα μαθήματα.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Ιδρύματος Ζαφείρη κάθε Παρασκευή και Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.


Υπενθυμίζεται ότι η εκμάθηση οργάνων και η συμμετοχή στην φιλαρμονική είναι δωρεάν.


Στόχος της Φιλαρμονικής είναι μέσα από τη μουσική να συμβάλλει στην καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, να ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα και να ωθήσει τα νέα παιδιά στην ενεργό δράση των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.


Για επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μαέστρο κ. Παναγιώτη Αρφάνη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 698147928


Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε: «Συνεχίζουμε τη λειτουργία των τμημάτων Φιλαρμονικής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Τα μαθήματα για όλους τους συμμετέχοντες είναι δωρεάν. Καλούμε όλα τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να εγγραφούν και μαζί με την ομάδα τους να απολαύσουν όμορφες, μελωδικές στιγμές. Η μουσική αποτελεί μια μορφή έκφρασης της σκέψης και του συναισθήματος. Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά!»

Σχετικές δημοσιεύσεις