Ένα μοναδικό τριήμερο στις Ρίζες Αρκαδίας που δεν πρέπει να χάσετε!

Από το Σάββατο 15 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Οι Ρίζες μας», δραστήριος όπως πάντα, διοργανώνει μοναδικές εκδηλώσεις, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε.


Αναλυτικότερα, το Σάββατο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού, όπου το μουσικό συγκρότημα «Πεντάηχον» με τις παραδοσιακές του μελωδίες θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά με άφθονο φαγητό και ποτό. Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6955316277 και 6944143946.


Την Κυριακή 16 Ιουλίου, ακολουθεί βιωματικός περίπατος στο χωριό στις 11:00 π.μ., όπου μικροί και μεγάλοι θα περπατήσουν στους δρόμους του, θα μαζέψουν βύσσινα και θα μάθουν σημαντικές πληροφορίες για αυτά από τους αγρότες της περιοχής. Στη συνέχεια, οι γυναίκες του χωριού θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν βυσσινάδα και μαρμελάδες.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μετά τον εσπερινό στην Αγία Μαρίνα θα ακολουθήσει πανηγύρι όπως παλιά, με μουσική χορό και κρασί στο “πόδι”.


Το όμορφο αυτό τριήμερο κλείνει με ένα ξεχωριστό εργαστήρι χειροποίητου σαπουνιού τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. Η κυρία Χαρά Δελή, η οποία ασχολείται χρόνια με την παρασκευή σαπουνιών και φυτικών καλλυντικών, θα μάθει σε όλους πως μπορούν να φτιάξουν το δικό τους σαπούνι. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν για όλους, ενώ μπορείτε να κλείσετε θέση τηλεφωνικά 6955316277 ή με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος “Οι Ρίζες μας” στο Facebook.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, οι τιμές πώλησης φαγητού και ποτών θα είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερες (μπύρα – αναψυκτικό 1,5€), ώστε ο καθένας να μπορεί να διασκεδάζει χωρίς οικονομικούς φραγμούς. Για την ενίσχυση του συλλόγου θα κυκλοφορούν λαχνοί στην τιμή του ενός ευρώ.


Το παραπάνω τριήμερο εντάσσεται στην προσπάθεια του Συλλόγου να οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων για όλο το φετινό καλοκαίρι. Ήδη έχει δρομολογηθεί για τις 4-5-6 Αυγούστου, τριήμερο αφιέρωμα στο «Λόγο και το αστείο» με stand up comedy με το Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια, συζητήσεις και άλλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις