Έκθεση «Μυθική Πελοπόννησος» στην Αθήνα

3 Δεκεμβρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΠΡΟΪΟΝΤΑΣτο κέντρο της Αθήνας θα χτυπάει η «καρδιά» της Πελοποννήσου, το τετραήμερο από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος».

Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, και Ηλείας. Παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, δίνοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακές τιμές.

Με άξονα την εξωστρέφεια, η περιφέρεια Πελοποννήσου αναδεικνύει τη συνεργασία αλλά και τις συνέργειες με τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής και στοχεύει στη διεύρυνση της αγοραστικής δύναμης αλλά και στη διαφήμιση των πελοποννησιακών προϊόντων. Στην έκθεση συμμετέχει ενιαία η Πελοπόννησος, στοχεύοντας στη συσπείρωση, η οποία μπορεί να αποτελέσει το μέσο για την έξοδο από την κρίση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, παρουσία προέδρων και μελών των Επιμελητηρίων. Στα εγκαίνια έχουν προσκληθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης
O Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της προβολής των αγροτικών προϊόντων συμμετέχει στην Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013.
Ο Δήμος Τρίπολης πιστεύει στα τοπικά αγροτικά προϊόντα και στις δυνατότητες των παραγωγών και για το λόγο αυτό καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ενδυναμώσει την πρωτογενή παραγωγή.
O εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: « Η συμμετοχή μας στην Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» γίνεται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του τμήματος Γεωργικής Ανάπτυξης που συστήσαμε στο Δήμο Τρίπολης. Πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε βήματα μπροστά στο θέμα της προβολής των αγροτικών προϊόντων του Δήμου μας και για το λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή μας σε ανάλογες εκθέσεις.»
Εκτός των αγροτικών προϊόντων ο Δήμος Τρίπολης θα προβάλει την περιοχή ως τουριστικό προορισμό, με την διανομή υλικού προβολής. Καλεί δε τους ξενοδόχους και λοιπούς επαγγελματίες που θέλουν να προβληθούν μέσα από τη δράση αυτή, να στείλουν το διαφημιστικό τους υλικό στο Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης, (Λαγοπάτη & Αταλάντης, β’ όροφος, υπόψη κ. Θ. Τσάμη, τηλ. 2713600489) μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *