Έκλεισε με ήττα ο Πανθυρεατικός

Την ήττα με 3-1 από τον Παλληξουριακό γνώρισε ο Πανθυρεατικός στο τελευταίο του παιχνίδι στον 5ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική την Κυριακή (29/05, 17:00 στο γήπεδο του Άστρους.


Οι Αστρινοί δεν είχαν ελπίδες ανόδου στη Γ’ Εθνική σε αντίθεση με τον Παλληξουριακό που ήθελα να πάρει το παιχνίδι για να μείνει στο κόλπο της ανόδου.


Ο Ακριστινέι άνοιξε το σκορ στο 46’, ο Ράλλιος ισοφάρισε στο 67’ όμως οι νησιώτες με τέρματα των Πολλάκη (73’) και Φράγκου (84’) διαμόρφωσαν το τελικό 1-3.


Στο άλλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/05) ο Πανθουριακός επικράτησε με 2-1 του Πανηλειακού σ’ ένα ματς με… τρίτο ημίχρονο.


Οι πρωταθλητές Ηλείας πιθανότατα θα υποβάλλουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 65 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν είχε προσκομιστεί από πλευράς γηπεδούχων η άδεια τέλεσης του αγώνα, κάτι που έγινε 50 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, με τον διαιτητή Παπαγεωργόπουλο από την Αργολίδα να μην δέχεται να κλείσει το φύλλο αγώνα, κάτι που ζητούσε ο Πανηλειακός.


Οσον αφορά την οικονομία του ομίλου τώρα, με το ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική το Πάτραι, αφού για να μείνει εκτός ανόδου, θα πρέπει να χάσει με τέσσερα γκολ διαφορά από τον Παλληξουριακό ο οποίος θέλει δική του νίκη για να προβιβαστεί.


Η ομάδα που κινδυνεύει να μείνει εκτός ανόδου είναι ο Πανηλειακός (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική), καθώς βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση μετά την ήττα του από τον Πανθουριακό με 2-1 και τη νίκη του Παλληξουριακού επί του Πανθυρεατικού με 3-1.

Η βαθμολογία:
1) Πάτραι 11
2) Πανθουριακός 11
3) Πανηλειακός 11
4) Παλληξουριακός 8
5) Πανγυθεατικός 6
6) Πανθυρεατικός 1
7) Α.Ο. Τσιλιβή 0 (δεν συμμετέχει στη διαδικασία)

Οι 3 πρώτες ομάδες προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική

Σχετικές δημοσιεύσεις