Εγκαινιάστηκε το Αναρριχητικό Πάρκο της Νεστάνης

Τα εγκαίνια του Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (2/9/2023).


Η εκδήλωση των εγκαινίων διοργανώθηκε από τον ΕΟΣ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης.


Εκ μέρους του Τρίπολης μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δημήτρης Μακαρούνης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.


Ο κ. Μακαρούνης είπε ότι η πρόταση του ΕΟΣ Τρίπολης αγκαλιάστηκε εμπράκτως από τον Δήμο Τρίπολης χρηματοδοτώντας τις νέες διαδρομές. «Αυτό το πάρκο θα βοηθήσει τον Δήμο μας και ιδιαίτερα τη Νεστάνη. Θα έρχονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, προσθέτει μια αξία στον τόπο μας. Συγχαρητήρια στους συλλόγους και σε όσους συνέβαλαν».


Η κ. Καρούντζου έδωσε –με τη σειρά της- συγχαρητήρια στον ΕΟΣ Τρίπολης και στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης. «Χωρίς τους συλλόγους δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι και με τη βοήθεια βέβαια των αρχών» είπε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος. Επίσης, είπε ότι η δράση αυτή θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή μας.


Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι σε αυτή την προσπάθεια, εξ αρχής ήταν συμπαραστάτης ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. Μάλιστα, με χρηματοδότηση του Δήμου Τρίπολης και υλοποίηση από το climbing Greece, υπάρχουν 60 νέες αναρριχητικές διαδρομές στο βράχο της Νεστάνης, οι οποίες έχουν προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.


Εκ του Δήμου

Σχετικές δημοσιεύσεις