Εγκαίνια του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ»

27 Απριλίου 2018  /   Χωρίς Σχόλια

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ» διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων του Ινστιτούτου – Σχολή Εκπαίδευσης, σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18.00 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων, (Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21).
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ» και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Ιωάννης Αγγελάκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.
Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «ΛΥΣΗ», η ενημέρωση σχετικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης και η παρουσίαση του Κέντρου Διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης, από προσκεκλημένους ομιλητές.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές, καθώς επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα περιήγησης στις αίθουσες του Κέντρου Εκπαίδευσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων:

17.45 – 18.00 Προσέλευση Επισήμων – Καλωσόρισμα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ»
18.10 – 18.30 Τέλεση αγιασμού υπό του ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
18.30 – 18:50 Χαιρετισμός, κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
18.50 – 19.00 Χαιρετισμός κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ, Προέδρου ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ», Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης
19.00 -19.10 Χαιρετισμός κ. ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, Αντιπροέδρου ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ», Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας
19.10 -19.20 Ομιλία κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗ, Ομότιμου Καθηγητή Α.Π.Θ., τ. Προέδρου της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.
19.20 -19.30 Ομιλία κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ)
19.30 – 19.45 Ομιλία κας. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δικηγόρου LLM., Διαμεσολαβήτριας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτριας του Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ».
19.45 -20.30 Συζήτηση
20.30 – 20.40 Κοπή κορδέλας εγκαινίων – Περιήγηση στις αίθουσες του Κέντρου Διαμεσολάβησης
20.40 Μπουφές για τους παρισταμένους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *