
Ο Πανθυρεατικός δεν αγωνίστηκε στη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.
Οι κυνουριάτες θέλουν να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι απ’ ότι στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Πάτραι, όπου γνώρισαν την ήττα με 3-0.
Ετσι, το ρεπό που είχαν μεσοβδόμαδα δίνει την ευκαιρία στον Άρη Σαβούρδο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας ενόψει Πανγυθεατικού (15/05, 17:00).
Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στη 2η αγωνιστική το Πάτραι πήρε άνευ αγώνα τους 3 πόντους απέναντι στο Τσιλιβί καθώς η ομάδα της Ζακύνθου δεν θα αγωνιστεί σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια του Πανγυθεατικού με τον Πανηλειακό και του Πανθουριακού με τον Παλληξουριακό.
Στη βαθμολογία η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας (Πάτραι) έχει 6 βαθμούς σε 2 αγώνες ενώ ακολουθεί με 4 ο Πανηλειακός. Πανγυθεατικός και Παλληξουριακός έχουν από 2 βαθμούς με 2 αγώνες, ο Πανθουριακός έχει 1 βαθμό σε 2 ματς και ο Πανθυρεατικός με 1 παιχνίδι δεν έχει ακόμα βαθμό.
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (3η):
Πανηλειακός – Παλληξουριακός
Πανθυρεατικός – Πανγυθεατικός
Πανθουριακός – Πάτραι
Ρεπό: Α.Ο Τσιλιβί