
Στην κρίσιμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου όπου θα συζητηθεί το θέμα των επικίνδυνων κατολισθήσεων στη Γορτυνία και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού προτίθενται να παραστούν ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων της Γορτυνίας την Τετάρτη 30 Απριλίου στην Τρίπολη, καθώς το σοβαρό θέμα των κατολισθήσεων και οι συνέπειες του αποκλεισμού της Εθνικής Οδού απασχολούν στο μέγιστο βαθμό τη Γορτυνία που παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με απόφαση της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Με επιστολή προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, ο Πρόεδρος του ΔΣ, Νεκτάριος Μπαρούτσας, γνωστοποίησε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας.
Παράλληλα με επιστολή πρόσκληση που υπογράφει ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ηραίας, Κοντοβαζαίνης, Λαγκαδίων και Τροπαίων Δήμου Γορτυνίας καλούνται σε ενεργή συμμετοχή σε συνάντηση εργασίας με την κατάθεση διαπιστώσεων προβληματισμών και προτάσεων, την Κυριακή, 27 Απριλίου 2025 στις 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων.