… Δημογραφική Γενοκτονία Βορειοηπειρωτών!!! … είναι: “casus belli”!!!

7 Νοεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Toυ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΙΑΤΑ, Δικηγόρου

Εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον, μας τρώει ο “Λύκος” και, εμείς, …”χάφτουμε μυίγες”!

Ο “αδελφός” σύντροφος Μπερίσσα μας έχει …”διαγράψει”! Αυτός, λοιπόν, κατήργησε τα Τοπικά Δημοτολόγια των Δήμων της Αλβανίας, και εφήρμoσε το “Εθνικό Δημοτολόγιο” (Regjistrit Kombetar te Gjendijes Civile), δηλαδή, στην κυριολεξία, δημιούργησε ένα …”Eθνικό Παναλβανικό Δημοτολόγιο”, διαγράφοντας, προκλητικώς, την “Ελληνική Εθνικότητα”, των Ελλήνων κατοίκων της Βορείου Ηπείρου, της αναγνωρισμένης διά του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας (1914), της Συμφωνίας του Λονδίνου (1915) και της Συμφωνίας της Καπεστίτσης (1920). ‘Ηδη, λοιπόν, η Αλβανία εκδίδει “νέου τύπου” Πιστοποιητικών περί θεμάτων Οικογενειακής Καταστάσεως (Γεννήσεως, Γάμου, Οικογενείας, κ.λπ.)”, στα οποία έπαυσε να αναγράφει την “Εθνικότητα: Ελληνική” (Kombesia: Greke), όπως, μέχρι πρότινος, ανεγράφετο, καθώς υπεχρεούτο εκ των ανωτέρω Συμφωνιών. Και αντ’ αυτής, σήμερον πλέον, αναγράφει μόνον, γενικώς, μία “Υπηκοότητα: Αλβανική” (Shtetesia: Shqiperi).

Είναι, ηλίου φαεινότερες, οι προθέσεις της Αλβανικής Κυβερνήσεως…

Επιδιώκει να “εξαφανίσει” τους ‘Ελληνες Βορειοηπειρώτες!!! Αυτοί, βεβαίως, την “δουλειά” τους κάνουν και, καθώς φαίνεται, την κάνουν πολύ καλά!!! Αυτοί, “δικαιούνται” να είναι …”Αλβανοί Εθνικιστές”!

Εμείς, μόνον, “τασσόμεθα” να είμεθα …δούλοι της Παγκοσμιοποίησης!!! Γιατί, όμως, εδώ “στο Ελλάντα”, σε τόσες “Δημόσιες Υπηρεσίες” μας, στις οποίες κυκλοφορούν αυτά τα “νέου τύπου” Πιστοποιητικά, ουδείς έχει αντιδράσει;;; ‘Ολοι μας, σκυμμένοι και προσκυνημένοι είμαστε; Ένας, τουλάχιστον, ελεύθερος ‘Ελληνας δεν υπάρχει;;; Γιατί, δεχόμεθα (και συναλλασσόμεθα) αυτά τα επαίσχυντα ανθελληνικά Πιστοποιητικά; Είμαστε τόσον αφελείς, που δεν καταλαβαίνουμε, σε τί αποσκοπεί ο “αδελφός” Μπερίσσα; Δεν καταλαβαίνουμε, ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα και άμεση αναγνώριση από το Ελληνικό (;;;) Κράτος, ότι, δήθεν, έπαυσε να υφίσταται, επί του νοτίου τμήματος του Αλβανικού Κράτους, η Ελληνική Κοινότητα, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, με Ιστορία χιλιάδων ετών; Ή, μήπως, το χάφτουμε, μέσα στα πλαίσια της “παγκοσμιοποίησης”, της ισοπέδωσης, των Εθνικών μας Δικαίων, της …”συρρίκνωσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και του …περιορισμού της εδαφικής μας Κυριαρχίας” (επαίσχυντη Δήλωση …κας Μπενάκη)!!! ‘Ας μην ξεχνάμε, πως, κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι Τούρκοι και “εξαφάνισαν” μέσα σε μία δεκαπενταετία (1941-1955) τους 120.000 ΄’Ελληνες της Κωνσταντινούπολης, της ‘Ιμβρου και της Τενέδου…

Το δε χειρότερο και εξωφρενικό με τις …μεγάλες “εθνικόφρονες πολιτικές δυνάμεις” (!, ή, ερωτηματικό) είναι, ότι αυτό το γεγονός είναι σε πλήρη γνώση τους (όρα προεκλογικό ειδικό φυλλάδιο της Ν.Δ., έτους 2012), αλλά, λίαν υποτακτικώς και δουλικώς, …”κλίνουν τον αυχένα”, ενώπιον των μεγάλων αφεντικών τους, στρεφόμενοι, διά παραλείψεως του καθήκοντός των, εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδος!!!

Εάν, λοιπόν, δηλώσουμε, ότι πρέπει να προασπίσουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και, κατά συνέπειαν, τα Εθνικά μας συμφέροντα (τα κατοχυρωμένα, πρωτίστως από την Ιστορική Αλήθεια, αλλά και βάσει Διεθνών Συνθηκών και Συμφωνιών), μήπως θα κατηγορηθούμε, από τους ντόπιους νεοδωσίλογους, μνημονιακούς σαλίγκαρους και οπαδούς της Σβάστιγγας του Μερκελικού Δ’ Ράϊχ, ως “γραφικοί, ακραίοι και Εθνικιστές”;;; Θεόδωρε Κολοκοτρώνη, εγέρθητι!!! Φωτιά και τσεκούρι, στους Ναι-ναί-κους!!!

maniatasdim@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *