Διήμερο εκδηλώσεων στις 29-30 Ιούλη στις Καρυές Λακωνίας από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στην Πελοπόννησο

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο προσκαλούν τον λαό και τη νεολαία της περιοχής στις Καρυές (Αράχωβα) Λακωνίας, στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουν στις 29-30 Ιούλη.

Μέσα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του πανέμορφου Πάρνωνα και του γραφικού χωριού, θα εξελιχθούν πλούσιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πιο αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή 29 Ιούλη

Μουσικοθετρική εκδήλωση με θέμα «80 χρόνια ΕΛΑΣ. 80 χρόνια από το πρώτο ένοπλο χτύπημα εναντίον των κατακτητών στη Λακωνία. Τιμάμε τους Αραχωβίτες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές της δεκαετίας του ’40».


Λαϊκό γλέντι από τους Σπύρο Κουτσοβασίλη (τραγούδι), Ειρήνη Χριστοφιλάκη (τραγούδι), Δημοσθένη Καραμίχα (μπουζούκι), Γιώργο Σκιαδά (κιθάρα).


Το Σάββατο 30 Ιούλη

Συζήτηση με θέμα «Ο Πάρνωνας κατακλύζεται από ανεμογεννήτριες για τα κέρδη των μονοπωλίων. Η θέση του ΚΚΕ για την Ενέργεια και τις ΑΠΕ». Θα έχει τη μορφή σύντομων παρεμβάσεων από στελέχη του ΚΚΕ που θα παρουσιάσουν τις θέσεις του Κόμματος και παρεμβάσεις φορέων που αντιστέκονται στα εγκληματικά σχέδια των μονοπωλίων στην περιοχή.


Ομιλία από τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ


Παραδοσιακό γλέντι από τους Γιώργο Βούρθη (βιολί), Βασίλη Γκεοργκίεφ (Μπουζούκι), Γιώργο Δέμελλο (τραγούδι – κιθάρα), Νίκο Κόκκορη (κρουστά), Μαρία Λιβανού (τραγούδι).

Σχετικές δημοσιεύσεις