Διέπρεψαν Πανευρωπαϊκά οι ποδηλάτισσες της ΑΕΚ Τρίπολης!

Εξαιρετική χρονιά έκαναν οι ποδηλάτισσες του αγωνιστικού τμήματος της ΑΕΚ Τρίπολης Κωνσταντίνα Φαρφαρά και Νίκη αφού συμμετείχαν σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες.


Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Φαρφαρά έλαβε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας που διεξήχθη στην Πορτογαλία τις περασμένες μέρες, ούσα η μοναδική γυναικεία ελληνική εκπροσώπηση στην διοργάνωση.


Οι υποχρεώσεις της στο πανευρωπαϊκό ξεκίνησαν με το αγώνισμα του σκρατς. Εκεί, η Τριπολίτισσα κατέκτησε την 15η θέση στην κατηγορία των νεανίδων.


Η διοργάνωση συνεχίστηκε με το αγώνισμα του αποκλεισμού (elimination race). Στον συγκεκριμένο αγώνα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε 2 πτώσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση.


Ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο ατομικό πουρσουΐ στην 14η θέση, ενώ κατέλαβε την 15η θέση στο Omnium στην κατηγορία των νεανίδων, με συνολική συγκομιδή 28 βαθμών.


Η ομάδα της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση συγχαίροντας την αθλήτρια:


Ύστερα από την κλήση της Κωνσταντίνας Φαρφαρά στην εθνική ομάδα πίστας ακολούθησε ο μεγαλύτερος στόχος στη μέχρι τώρα καριέρα της που ήταν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα . Η Κωνσταντίνα αγωνίστηκε με τις καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης με πολύ καλά αποτελέσματα στα αγωνίσματα του Όμνιουμ, Σκρατς, Αποκλεισμού , ατομικό πούρσουιτ και των πόντων. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας, στα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής ομάδας και στους προπονητές Γιαννιώση Βασίλη και Φαρφαρά Βασίλη.


Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και για τη Νίκη Φριντζίλα η οποία είχε εξαιρετικές επιδόσεις κι εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεολαίας στη Σλοβακία.


Αναλυτικά:


Η εθνική ομάδα δρόμου προσκάλεσε την Νίκη Φριντζιλα για να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεολαίας στη Σλοβακία που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 23-30 Ιουλίου. Η Αθλήτρια του σωματείου μας αγωνίστηκε στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής ποδηλασίας. Συγχαρητήρια Νίκη καθώς και στην υπόλοιπη εθνική ομάδα και στους προπονητές Γιαννιωση Βασίλη και Φαρφαρα Βασίλη.


Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ Τρίπολης με τις επιτυχίες των συγκεκριμένων αλλά και άλλων αθλητών της ανέβηκε στην ελληνική κατάταξη σε θέση ρεκόρ!


Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση στη γενική βαθμολογία των σωματείων της χώρας!
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Τρίπολης κατέχει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία αγωνίσματος πίστας και την έβδομη θέση στο αγώνισμα δρόμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις