Δίδυμο Ρεντούλη – Μπάρλα στον Ηρακλή Βερβένων

Την επόμενη μέρα του σχεδιάζει ο Ηρακλής Βερβένων μετά την απόλυτα πετυχημένη φετινή του χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας κι ενόψει ενός ιδιαίτερα απαιτητικού προσεχούς πρωταθλήματος.

Αρχιτέκτονες λοιπόν, της ομάδας των Βερβένων την προσεχή σεζόν θα είναι οι Τάσος Ρεντούλης μαζί με τον περσινό προπονητή, Κώστα Μπάρλα.

Ο Τάσος Ρεντούλης κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής και μαζί με τον νέο τεχνικό αλλά βετεράνο… μπαλαδόρο, Κώστα Μπάρλα θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Το προπονητικό δίδυμο, θα έχει δύσκολο έργο καθώς το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα είναι τι πιο δύσκολο των τελευταίων ετών και οι άνθρωποι των “μπλέ” προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους εμπιστεύονται 2 Κυνουριάτες με γνώση στο αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Βερβένων:

Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάσο Ρεντούλη!


Μαζί με τον τωρινό προπονητή μας Κώστα Μπάρλα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α Αρκαδίας.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας Τάσο και Κώστα και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις