Διατήρησε τον βασικό κορμό του ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους

Την ανανέωση της συνεργασίας του με 19 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23 που θα βρει την ομάδα στην Α’ Αρκαδίας.

Οι Αστρινοί που ζορίστηκαν αλλά έφτασαν στο στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας την περσινή σεζόν, θέλουν να επαναλάβουν κι εφέτος κάτι αντίστοιχο.

Με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ντόπια παιδιά η ομάδα του Παραλίου Άστρους υπό την τεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Κόλλια πήρε όλα τα… ματς φωτιά που είχε πέρυσι φτάνοντας έτσι δίκαια στην παραμονή της στην κατηγορία.

Επομένως, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Με την ίδια τακτική και σε μεγάλο βαθμό με το ίδιο ρόστερ οι κυανόλευκοι του Άστρους θα πορευθούν και τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Διοίκηση του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ενημερώνει πως οι ποδοσφαιριστές Φίλιππος Κάτσι, Γιάννης Κάτσι, Γιάννης Δασκολιάς, Δημήτρης Ευείδης, Γιώργος Ιατρίδης, Άλφρεντ Νόγκου, Κίμωνας Κόκκονας, Θοδωρής Πότκας, Κωνσταντίνος Σιάννας, Αντρέας Μακρής, Αλέξανδρος Πέτρου, Σπύρος Κουτρουμπής , Μαθιός Μπαϊμπάς, Νίκος Κορομπέλης, Λάμπρος Χουτόπουλος, Βασίλης Χουτόπουλος, Ντόναλντ Αμπαζάι, Ευκλείδης Δρουλιας, Κωνσταντίνος Σιαβελης θα παραμείνουν στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά”.

Σχετικές δημοσιεύσεις