Διανομή ελαιόλαδου και τυριού φέτας στους τρίτεκνους

19 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

Όπως ανακοινώθηκε από το Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Δήμου Τρίπολης και όμορων Δήμων το φετινό πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα ολοκληρωθεί με την παράδοση των προβλεπομένων ποσοτήτων ελαιολάδου και τυριού φέτας στους δικαιούχους τρίτεκνους. Με απόφαση του Δ.Σ. η διανομή θα γίνει το Σάββατο 26 και
την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 από αποθήκη του Τεχνικού Λυκείου της Τρίπολης ( ΤΕΛ ) που έχει παραχωρηθεί γι αυτό το σκοπό στο Σύλλογο των Τριτέκνων. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα υπόλοιπα τρόφιμα ( γραβιέρα, ρύζια και μακαρόνια ) για να παραλάβουν το λάδι και τη φέτα τους.
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 η διανομή θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει στις 3 το απόγευμα. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 η διανομή θα αρχίσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι τρίτεκνοι θα πρέπει να προσέλθουν ΑΥΣΤΗΡΑ στις παραπάνω ημερομηνίες και στις προγραμματισμένες ώρες για να παραλάβουν τις ποσότητες που δικαιούνται επειδή η φέτα, ως ευπαθές προιόν, δεν μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα εκτός ψυγείου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συλλόγου Τριτέκνων τετρακόσιες (400) περίπου οικογένειες από ολόκληρη την Αρκαδία μπήκαν φέτος ως δικαιούχοι στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων με βάση εισοδηματικά και άλλα κοινωνικά κριτήρια που έθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Ευρωπαική Ένωση. Απαραίτητη προυπόθεση ήταν να είναι μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων και να υποβάλουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προέβλεπε η σχετική εγκύκλιος του αρμόδιου Υπουργείου. Σκοπός του προγράμματος κάθε χρόνο είναι να ενισχυθούν με ποσότητες τροφίμων οι ασθενέστερες οικογένειες των τριτέκνων που έχουν χαμηλά εισοδήματα γι αυτό και οι φετινοί δικαιούχοι τρίτεκνοι περιορίστηκαν στον προαναφερόμενο αριθμό και φυσικά ορίστηκαν ως δικαιούχοι μετά από έλεγχο που έγινε σε όλες τις
αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν στο Σύλλογο.
Παράλληλα η διοίκηση του Συλλόγου ενημερώνει όλους τους τρίτεκνους ότι την πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη (3/2/13) θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων. Οι εκλογές θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου επιδεικνύοντας στην εφορευτική επιτροπή την κάρτα τριτέκνου και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και να στηρίξουν με την ψήφο και την παρουσία τους το Σύλλογο για να μπορεί να υπάρχει, για να ενισχυθεί και να συνεχίσει να προσφέρει στις τρίτεκνες οικογένειες της Αρκαδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *