Δεκαήμερα Tακτικών Προσφορών προτείνει ο Eμπορικός Σύλλογος Tρίπολης

17 Δεκεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Eπιστολή – Πρόταση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, έστειλε η Διοίκηση του Eμπορικού Συλλόγου Tρίπολης, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. H επιστολή έχει ως εξής:

 

ΠΡOΤΑΣΗ

O Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης  επιθυμεί να συμβάλει με τις προτάσεις του στη διαμόρφωση του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων.

Κατά αρχάς συμφωνούμε με τις διατάξεις του άρθρου 5 του σχεδίου νόμου που παρουσίασε το Υπουργείο Ανάπτυξης, εκτός από τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτώσεων, για τις οποίες έχουμε τις εξής παρατηρήσεις.

Προτείνουμε να ονομάζονται Δεκαήμερα Τακτικών Προσφορών ή κάτι παρόμοιο χωρίς να εμπεριέχει τον όρο εκπτώσεις ή παράγωγα του. O λόγος είναι ότι αποδυναμώνεται και ευτελίζεται  ο θεσμός των εκπτώσεων  όταν χρησιμοποιούμε συχνά τον ίδιο ορισμό.

Στα Δεκαήμερα Τακτικών Προσφορών, τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης δεν είναι δυνατόν να συμπεριλάβουν το σύνολο των εμπορευμάτων (όπως συμβαίνει στις Τακτικές Εκπτώσεις), καθότι βρίσκονται στο μέσο των αντιστοίχων σεζόν,  όπου συνεχίζουν να παραλαμβάνουν εμπορεύματα.

Επίσης προτείνουμε να προβλέπεται μεταφορά του Δεκαήμερου Προσφορών του Μαΐου όταν συμπίπτει χρονικά με την περίοδο του Πάσχα.

Με Εκτίμηση

O Πρόεδρος

Αθανάσιος Αρβανίτης

Η Γραμματέας

Βασιλική Γιαννοπούλου

 

Κοιν: 1) E.Σ.Ε.Ε

2) OΕΣΠ&ΝΔΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *