Μποροβήλος: “Καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο, το ποδόσφαιρο χρειάζεται στρατηγικό σχεδιασμό”

23 Ιουνίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Ο Γιώργος Μποροβήλος ανακοίνωσε πως παραδίδει τη σκυτάλη της προεδρίας της Super League Interwetten και με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε άπαντες, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι δεν αδίκησε κανέναν.

Ο Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε τη σκυτάλη της προεδρίας της Super League Interwetten, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (26/6) με ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε.

Θυμίζουμε πως οι εκλογές για τη Super League Interwetten έχουν οριστεί την Παρασκευή (24/6). Πρόεδρος της λίγκας είναι ο Γιώργος Μποροβήλος και αναπλ. πρόεδρος η Κάτια Κοξενόγλου, όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της 29ης Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League Γιώργου Μποροβήλου:

“Ολοκληρώνεται ένας κύκλος, καθώς παραδίδω τη σκυτάλη της προεδρίας της Super League στο νέο πρόεδρο, ο οποίος θα εκλεγεί από το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε, τους προέδρους, τους εκπροσώπους και τα στελέχη των ομάδων της Super League και εκείνους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας και επιστημονικούς συνεργάτες, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Πιστεύω ότι δεν αδίκησα κανέναν. Λειτούργησα πάντοτε με μετριοπάθεια, υπηρετώντας θεσμικά το ρόλο μου ως πρόεδρος της Super League και με σεβασμό προς όλους ανεξαιρέτως, επιδίωξα το καλύτερο -δεδομένων και των συνθηκών- για τη Super League.

Θα ήθελα να θυμίσω τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: “Ξέρετε πότε να λέγει καθείς “εγώ”; Όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει να λέγει “εγώ”. Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λένε “εμείς”.

Είμαστε στο “εμείς” κι όχι στο “εγώ”. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας περιορίσουμε την αντιπαλότητά μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται σύμπνοια, στρατηγικό σχεδιασμό με βάθος τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών περιόδων και αποφάσεις που βασίζονται σε μελέτες και δεδομένα, για να κάνει βήματα προόδου, άποψη που εξέφρασα πολλές φορές στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Εύχομαι στο νέο πρόεδρο, ο οποίος θα εκλεγεί αύριο, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και θα είμαι κοντά του, για να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *