«Βόηθα με φτωχέ, να μη σου μοιάσω»!

2 Δεκεμβρίου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

ΑΠΕΡΓΙΑ 27:12:2014

Τρίπολη. Πλατεία Αγίου Βασιλείου (27/11/2014). Πανελλαδική πανεργατική απεργία την οποία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στο μικρόφωνο (από την απέναντι μεριά) μιλάει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς. Ο κόσμος δεν φαίνεται να πλησιάζει και παρόντες στην απεργιακή κινητοποίηση οι «συνήθεις ύποπτοι». Την ίδια στιγμή, στην Πλατεία Πετρινού, αντίστοιχης …ισχύος είναι και η συγκέντρωση των «ορκισμένων» στο ΠΑΜΕ! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Ή αλλιώς «βόηθα με φτωχέ, να μη σου μοιάσω»!
Δεν αντιλαμβάνονται οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ότι είναι, πλέον, χρεωκοπημένες; Ποιους και τι ακριβώς εκπροσωπούν; Αυτούς που έχουν ακόμη εργασία; Αλλά, ναι, είναι κι ο «παλιόκοσμος» που δεν τους ακολουθεί!

ΑΠΕΡΓΙΑ-27:12:2014Η κατάσταση είναι για κλάματα. Μόλις το 6% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα εκπροσωπούνται (εάν εκπροσωπούνται) στη ΓΣΕΕ. Τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας εκπροσωπούν εργαζόμενους στις (πρώην) επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ κ.λπ.). Ήταν, βέβαια, και οι «αδικημένοι» της ΑΔΕΔΥ εκεί! Γιαυτό, άλλωστε, και ο …αφόρητος «συνωστισμός»!…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *