Αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης

4 Απριλίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣΣυνελήφθησαν έξι (6) άτομα και προσήχθησαν είκοσι δύο (22), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (3-4-2013), από το πρωί έως το μεσημέρι, ακόμη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα πέντε (145) άτομα, εκ των οποίων εκατόν ένας (101) ημεδαποί και σαράντα τέσσερις (44) αλλοδαποί, καθώς και σε σαράντα (40) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα, εκ των οποίων οκτώ (8) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
• Ένα άτομο, για καταδικαστικά έγγραφα.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν -320- πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ βεβαιώθηκαν οκτώ (8) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *