Αστέρας Τρίπολης: Εξελίξεις κι επισημοποιήσεις λίγο πριν ξεκίνημα του… μαραθωνίου

27 Ιουνίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας και την έναρξη της σεζόν 2022-23 βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος την Πέμπτη (30/06) θα παρουσιάσει κι επίσημα τον νέο τεχνικό, Ηρακλή Μεταξά αλλά και τα πρώτα του αποκτήματα.

Οι Αρκάδες ενημέρωσαν ότι το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα Τύπου “Μπάμπης Σκορπίδας” στις εγκαταστάσεις του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα παρουσιάσουν τον νέο τεχνικό μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει ήδη πραγματοποιήσει και τις πρώτες μεταγραφές (Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Γκαρντάφσκι, Στάνκο) όπως εδώ κι αρκετές ημέρες έχει γράψει ο Πρωινός Μοριάς και λογικά μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Οι κινήσεις του Αστέρα όμως δεν θα σταματήσουν εδώ. Σίγουρα θα υπάρξει κινητικότητα για έναν ακόμα επιθετικό, ο οποίος προφανώς μαζί με το Σόνι θα λογίζεται βασικός ενώ και αμυντικά μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση.

Ως συνήθως στον Αστέρα θέλουν να τελειώσουν σύντομα με τη δημιουργία του ρόστερ προκειμένου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα να δουλέψει μαζί, κάτι που θα ενισχύσει την ομοιογένεια της. Επομένως ως τις 14 του Ιούλη, όπου οι κιτρινομπλέ θα ταξιδέψουν στην Κολωνία αναμένουμε πέρα από τις ανακοινώσεις και τις υπόλοιπες κινήσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *