Ασφαλής διαχείριση τροφίμων στο σπίτι

23 Μαΐου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Σήμερα που η πρόσβαση στην αγορά τροφίμων είναι τόσο ελεύθερη και συνεχώς νέα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους, το θέμα της ασφαλούς διαχείρισης των τροφίμων αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Πόσο καλά γνωρίζουμε τους κινδύνους και τι μπορούμε να κάνουμε ως ιδιώτες;
Μύθοι και πραγματικότητες για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων στο σπίτι μας.
Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι;
Στα ερωτήματα αυτά, θα μας απαντήσει στην ομιλία του

ο κ. Λάμπρος Φαρμάκης,

Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,

την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *