Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στου Κάψια λόγω κατασκευής πεζοδρομίου

19 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

Ο Δ/ντής της Αστυνομικής Δ/νσης Αρκαδίας αποφάσισε:

1. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της Ε.Ο Τριπόλεως-Πύργου από την 15,310 Χ/Θ εως την 15,400 Χ/Θ και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πύργο προς Τρίπολη (εντός του οικισμού της Τ.Κ. Κάψια), από την 15-01-2013 ημέρα Τρίτη έως και τις 30-01-2013 ημέρα Τετάρτη και κατά τις ώρες 07:00΄-15:00΄, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου προς ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων.

2.Κατά την εκτέλεση των εργασιών στο ανωτέρω ρεύμα κυκλοφορίας, η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων θα εκτρέπεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (κατεύθυνση προς Πύργο), το οποίο θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης εκ περιτροπής.

3. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις:
– Ο ανάδοχος εκτέλεσης του έργου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος υποχρεούται καθ’όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 «περί Κ.Ο.Κ ως τροποποιήθηκε με Ν. 3542/2007».
– Η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής του έργου, να διαθέσει προσωπικό για την ενημέρωση των οδηγών από πλευράς διακοπής της κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *