Αλλάζει σελίδα η Δόξα Μεγαλόπολης!

Παρότι δεν έπεσε αγωνιστικά (ίσα ίσα, διεκδίκησε και πρωτάθλημα πέρυσι) η Δόξα Μεγαλόπολης θα αγωνιστεί στη Β’ Αρκαδίας την ερχόμενη σεζόν.

Τα σενάρια που ήθελαν τους κυανόλευκους να μη δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας επιβεβαιώθηκαν με την ιστορική ομάδα της Μεγαλόπολης κι επίσημα να δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η Δόξα, που έχει κατακτήσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα του νομού, έχει αγωνιστεί σε Γ’ και Δ’ Εθνική και φυσικά έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών, δίνει τόπο στα νιάτα με τη δημιουργία ενός νεανικού συνόλου που δεν θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Οι ιθύνοντες της Δόξας αποφάσισαν πριν λίγες μέρες (12/08) ότι η ιστορική ομάδα της Μεγαλόπολης με παιδιά από τα δικά της σπλάχνα θα αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία σε μια απόφαση που θα επηρεάσει σίγουρα όλη την ποδοσφαιρική Αρκαδία αφού η Δόξα πάντα συνήθιζε να πρωταγωνιστεί.

Στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει ένα πολυετές πλάνο σύμφωνα με το οποίο τη δεδομένη χρονική περίοδο υπάρχει ανάγκη ανασύνταξης της ομάδας αλλά και δημιουργίας της μελλοντικής ομάδας βασισμένη σε ντόπια παιδιά!

Σχετικές δημοσιεύσεις