Άλλαξε ημερομηνία η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Την Κυριακή (29/05) κι όχι την Τετάρτη (25/05) θα διεξαχθεί τελικά η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού στην οποία θα αποφασιστεί το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση των πράσινων αναφέρει πως θεωρείται δεδομένο ότι η πρώτη προσπάθεια για Γ.Σ. ( που έχει οριστεί για τις 25/5/22 ) δεν θα έχει αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών γι’ αυτό ορίζεται νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:

Τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 29ης Μαΐου 2022 περιμένουν τα μέλη και οι φίλοι του Παναρκαδικού για να μάθουν τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στην ομάδα της Τρίπολης σχετικά με τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Θεωρείται δεδομένο ότι η πρώτη προσπάθεια για Γ.Σ. ( που έχει οριστεί για τις 25/5/22 ) δεν θα έχει αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών. Έτσι λοιπόν το μεγάλο ραντεβού των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ( ώρα 6.30 το απόγευμα ) και στην αίθουσα του πρώτου Ορόφου.

Η απερχόμενη Διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί όλο τον κόσμο να προσέλθει την ερχόμενη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης για το μέλλον της ομάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις