Αγωνιστικά αυτοκίνητα κατέκλυσαν την πλατεία Άρεως

  • Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης: Στόχος μας η διοργάνωση αγώνων στο αεροδρόμιο της Τρίπολης

Το «μικρόβιο» του να διατηρεί κανείς το αυτοκίνητό του στη βέλτιστη κατάσταση, δηλαδή όμορφο, γρήγορο, σταθερό στον δρόμο και βεβαίως όχι επικίνδυνο, είναι αυτό που κουβαλούν τα 55 περίπου μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης και το οποίο τους ώθησε να διοργανώσουν το 1o motorspot meet up στην πλατεία Άρεως.

Μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης


Αγωνιστικά αυτοκίνητα ―τα οποία δύσκολα θα δει κανείς στον δρόμο, καθώς προορίζονται μόνο για αγωνιστική χρήση―, ιστορικά παλιά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αλλά και άκρως βελτιωμένα αυτοκίνητα ιδιωτών, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλων των ηλικιών, στην πλατεία Άρεως, το τριήμερο που μας πέρασε (Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 1 Οκτωβρίου), παρά τον άσχημο καιρό.


«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική, και ιδιαίτερα της νεολαίας. Ευελπιστούμε μέσα από αυτό το event να προσελκύσουμε και άλλα μέλη με καινούργιες ιδέες στη λέσχη μας» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρίπολης, Γιάννης Καρνέζης.


Επόμενος στόχος της νεοσύστατης Α.Λ.Μ.Α. Τρίπολης ―ιδρύθηκε το 2019 και έλαβε μόλις τον Ιούλιο του 2023 την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού― είναι να διοργανώσει αγώνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.


«Από τότε που σταμάτησαν οι αγώνες στην πτέρυγα της Αεροπορίας έχουν λείψει στον κόσμο της Τρίπολης. Θέλουμε να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και αγώνες που θα ζωντανέψουν την πόλη».


Να υπενθυμίσουμε πως η Α.Λ.Μ.Α. είχε μια δυναμική παρουσία στην 51η φετινή Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας, ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της.
Αγγελική Γεωργοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις