Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του γηροκομείου στη Μεγαλόπολη

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, του Δημάρχου Μεγαλόπολης, Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων και λοιπών φορέων, ο αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη (Γηροκομείο), που αποτελούσε στόχο πολλών δεκαετιών για την πόλη της Μεγαλόπολης.


Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το Δήμο μας με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ που αφορά την κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας, λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης.
https://www.youtube.com/watch?v=E_M0gw_Rtew


Επίσης, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του έργου της Αναβάθμισης Κοινόχρηστων Χώρων της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης.

Σχετικές δημοσιεύσεις