…Αφύπνιση, …Αντίσταση, …Αντεπίθεση!!!

11 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

 Toυ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΙΑΤΑ, Δικηγόρου

Οι ατιμωτικές προκλήσεις των ημερών, μας αφυπνίζουν. Σηκώνουμε την Γαλανόλευκη με τον Σταυρό. Αντιστεκόμαστε, πιστοί στον Πάτριο Όρκο, υπέρ της Ελευθερίας της Πατρίδος μας. Αγωνιζόμεθα κατά παντός επιβολέως και εισβολέως. Προτάσσουμε το σώμα, αλλά πρωτίστως, την Ελληνική Ψυχή μας. Προασπιζόμαστε την Εθνική μας Κυριαρχία, την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Την αξιοπρέπεια του ‘Ελληνος, που, σήμερα, έχει καταρρακωθεί, κάτω από το βάρος τυραννικών και δυσβάστακτων όρων, που μας επέβαλλαν οι, την κεφαλήν μας “επί πίνακι”, ζητούντες, δανειστές μας.

Δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών για τις εγκληματικές, αντεθνικές παραλείψεις αλλά, δυστυχώς, και προδοτικές πράξεις, των ιθυνόντων των κυβερνήσεων των τελευταίων, ιδίως, δύο δεκαετιών.
Είναι ώρα αντίστασης, αλλά και συνετής περισυλλογής.
Είναι ώρα ανασυγκρότησης των εθνικών δυνάμεων του Λαού μας.
Είναι ώρα να κάνουμε το βήμα της αναδιάταξης, αλλά και με δύναμη Ψυχής, να ορμήσουμε, αμέσως μετά, εμπρός! Μόνον, εμπρός!
Οι ‘Ελληνες, στην ιστορική μας διαδρομή, από αρχαιοτάτων ετών, δεν φοβηθήκαμε ολόκληρες αυτοκρατορίες. Διαμηνύσαμε, προς πάντα εχθρό μας, ότι, όσο πυκνά και εάν είναι τα βέλη τους, που μας εξακοντίζουν, το μόνο που μας κάνουν, είναι, να πολεμάμε υπό σκιάν!!!
Δεν φοβηθήκαμε ούτε τις σιδερόφρακτες αυτοκρατορίες τους, αλλά, με πίστη στα Ιδανικά της Φυλής μας, τους καταντροπιάσαμε.
Τους αναγκάσαμε να υποκλιθούν στην αθάνατη Ψυχή μας.
Με περίσσεια δύναμη, ως κληρονομιά μας από τα βάθη των αιώνων, που πήγασε από τη ίδια, αυτή, γή των προγόνων μας, τους υποστείλαμε την Σημαία τους. Τους καταδείξαμε ότι ο τράχηλος του ‘Ελληνα, ζυγόν δεν υπομένει. Και έτσι, σήμερα, τους διαμηνύουμε ότι ο τράχηλός μας δεν υπομένει ούτε τον φαρισαϊκό “ευρωπαϊκό εναγκαλισμό” τους ούτε τον τοκογλυφικό “οικονομικό ζυγό” τους.\ ούτε τις πορνικές “θωπείες” τους και, δήθεν, ευαρεστίες τους.
Αλλά, ο αγώνας μας πρέπει να είναι ουσιώδης, καθολικός, πανελλήνιος.
Η αντίστασή μας πρέπει να εφαρμοσθεί και στην καθημερινή μας βιιωτή.
Ε Δ Ω και Τ Ω Ρ Α, γυρίζουμε την πλάτη μας στα παντοειδή προϊόντα τους, στις αυτοκινητοβιομηχανίες τους, στα καταστήματα των συμφερόντων των δανειστών μας. Στα προϊόντα των ξένων και ντόπιων μονοπωλίων των συμφερόντων τους.
Κάνουμε αυστηρή επιλογή των εισαγομένων και των χωρών προέλευσης.
Τους α γ ν ο ο ύ μ ε, τους “σαμποτάρουμε”!!!
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα, τις ελληνικές επιχειρήσεις, τον ‘Ελληνα παραγωγό, επαγγελματία, εργάτη, τεχνίτη, επιστήμονα!
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, σταματάμε την μεγάλη αιμορραγία της ελληνικής οικονομίας:
Κλείνουμε όλα τα “TRANSFER MONEY” και τα “SEND MONEY HOME”!
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ έχουν “μετακομίσει”, ασύδωτα, σε ξένες τρίτες χώρες και χωρίς έλεγχο του “πόθεν έσχες”(!), τελείως αφορολόγητα και “αγύριστα” στην ντόπια Αγορά…
‘Ετσι, απλά και ελληνικά: αντιστεκόμαστε στον Τύραννο!
‘Ετσι, απλά: όπως αυτό πέρασε, από γενιά σε γενιά, στη Ψυχή μας!
‘Ετσι, απλά και ελληνικά:
“ού καταισχυνώ όπλα τα ιερά…,
την δε Πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω, αλλά πλείω και αρείω…,
και άν τις αναιρή τους θεσμούς… ου μή επιτρέψω…,
και ιερά τα Πάτρια τιμήσω…” !!! (άρθρο 120 Συντάγματος).

maniatasdim@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *