A’ Αρκαδίας: Συναρπαστικά ντέρμπι σε κορυφή και ουρά!

Σπουδαία παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο όσον αφορά της μάχη της κορυφής όσο κι αυτή της ουράς περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας (9-10/04).

Το Σάββατο (09/04, 16:00) η ΑΕΚ Τρίπολης θα υποδεχθεί την Τέγεα στο γήπεδο Φιλικών. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, στον βαθμολογικό πίνακα της Α Αρκαδίας.

Στο γήπεδο του Λεβιδίου επίσης το Σάββατο (09/04, 16:00) θα διεξαχθεί το παιχνίδι Δημητσάνα-Ορχομενός με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και καίγονται για βαθμούς στα ματς που απομένουν για να σώσουν τη χρονιά.

Στο γήπεδο του Κορακοβουνίου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Τυρού.
Το μεγάλο ματς του Σαββάτου θα γίνει στο Άστρος (19:00) μεταξύ του Αχιλλέα και του Ηρακλή Βερβένων. Στην βαθμολογία οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα, με μόλις έναν βαθμό διαφορά και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Βέβαια το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια της Κυριακής (10/04, 16:00) οι πρώτοι 4 της βαθμολογίας αγωνίζονται μεταξύ τους.

Αρχικά, οι Βρασιές που απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή μετά την ήττα από τον Πανθυρεατικό, αγωνίζονται εκτός έδρας απέναντι στο Λεωνίδιο σε μια δύσκολη έδρα σ’ ένα γειτονικό ντέρμπι και θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα για να ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Πανθυρεατικού στα τελευταία ματς μιας και στην μεταξύ τους ισοβαθμία οι κιτρινόμαυροι του Άστρους έχουν το πάνω χέρι.

Τέλος, στη Μεγαλόπολη (10/04, 16:00) η 3η της βαθμολογίας Δόξα (49β) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό (51β), σ’ ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τον πρωταθλητή σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σχετικές δημοσιεύσεις