3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο από τη Χορωδία Τρίπολης

20 Νοεμβρίου 2019  /   Χωρίς Σχόλια

Ο μεγάλος Πανελλήνιος θεσμός, που, ξεκίνησε η Χoρωδία Τρίπολης, πρόπερυσι, προς τιμήν του αείμνηστου συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, Νίκου Γκάτσου, επαναλαμβάνεται και, φέτος, ως “3° Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο από τη Χορωδία Τρίπολης”!
Το Φεστιβάλ, που, θα λάβει χώρα με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελ/νήσου, αυτή τη φορά θα είναι 5ήμερο (30 Νοέμβρη και 1, 7, 8 και 9 Δεκέμβρη).
Κατ’ αυτό, θα εμφανιστούν 15 χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα, ένας αριθμός σημαντικότατος, δείγμα, ότι, κατ’ έτος, αναμένεται, ως κάτι το πολύ σημαντικό γεγονός στον χορωδιακό κόσμο της χώρας, και όχι μόνο…!
Παράλληλα, θα υπάρξει μία βραδιά – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με τα “Σπουργίτια” της Χ.Τ. και δύο ανεπανάληπτες βραδιές, που, δεν πρέπει να χάσει κανείς, η μία με το 15μελές “ορχηστικό” συγκρότημα “VIBRATO” της “Πολυφωνικής” Χορωδίας Πάτρας και η δεύτερη μια προσφορά της μεγάλης “Δραματικής Σχολής Σταυράκου” την οποία διευθύνει ο Τριπολίτης, Σωτήρος Λαμπρόπουλος, μια “σπέσιαλ” βραδιά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, Θόδωρο Ρουμπάνη, ο οποίος θα τραγουδήσει μαζί με 5μελές συγκρότημα…!
Οι Τριπολίτες λάτρες του μεγάλου Νίκου Γκάτσου, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με δωρεάν είσοδο, ν’ απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο 5ήμερο στο “Μαλλιαροπούλειο Θέατρο”!
Θα σας περιμένουμε.
Από το Δ.Σ. της
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *