
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στην Ασέα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ασέας, με τον Παναγιώτη Μάργαρη και την Ευρυδίκη να χαρίζουν στο κοινό όμορφες στιγμές.
Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ασέας, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν το «Strings of Passion», ένα πρόγραμμα που συνδύασε την ιδιαίτερη κιθαριστική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη με τη χαρακτηριστική ερμηνεία της Ευρυδίκης.
Το κοινό που έδωσε το «παρών» απόλαυσε γνωστές μελωδίες και ιδιαίτερες μουσικές διασκευές, σε μια ατμοσφαιρική καλοκαιρινή βραδιά.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε μέσα σε θερμό χειροκρότημα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προσθέτοντας ακόμη μία όμορφη πολιτιστική στιγμή στο φετινό καλοκαίρι της Ασέας.
