Α’ Αρκαδίας: Κρίθηκαν τα πάντα σε κορυφή και ουρά!


Και μαθηματικά πρωταθλητής στην Α’ Αρκαδίας στέφθηκε ο Πανθυρεατικός μετά την εντός έδρας ήττα των Βρασιών από την ΑΕΚ Τρίπολης την Κυριακή (17/04).


Οι κιτρινόμαυροι πήραν άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Μαντινειακό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών των Βρασιών απέναντι στην ΑΕΚ Τρίπολης (1-2) θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Παράλληλα, παρά την νίκη του με 5 -0 επί του Ηρακλή Βερβένων το Σάββατο (16/04), ο Ορχομενός Λεβιδίου είδε τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους να περνά νικηφόρα από τον Τυρό με 1-2 απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Λεβιδίου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία με τον δεύτερο της Β’ Αρκαδίας σε αγώνες μπαράζ μετά τη λήξη και των 2 πρωταθλημάτων.

Αποτελέσματα

Τεγέα – Δημητσάνα 1-4

Ορχομενός – Ηρακλής 5-0

Απόλλωνας Τυρού – Αχιλλέας 1-2

Λεωνίδιο – Δόξα Μεγαλόπολης 2-1

Βρασιές – ΑΕΚ Τρίπολης 1-2

Πανθυρεατικός – Μαντινειακός 3-0 α.α.

Ρεπό: Κορακοβούνι

Βαθμολογία

  1. Πανθυρεατικός 57
  2. Βρασιές 54
  3. Δόξα Μεγαλόπολης 49
  4. Δημητσάνα 49
  5. Λεωνίδιο 47
  6. ΑΕΚ Τρίπολης 43
  7. Τεγέα 33
  8. Κορακοβούνι 26
  9. Αχιλλέας 20
  10. Απόλλωνας Τυρού 20
  11. Ηρακλής 19
  12. Ορχομενός 15
  13. Μαντινειακός –

Επόμενη αγωνιστική (τελευταία)

Αχιλλέας-Ορχομενός

Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός

Ηρακλής-Τεγέα

Δημητσάνα-Βρασιές

ΑΕΚ Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης

Μαντινειακός-Λεωνίδιο 0-3 α.α.

Ρεπό: Απόλλωνας Τυρού

Σχετικές δημοσιεύσεις