
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ανάδειξη και προώθηση των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής, καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica 2026, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2026 στο Messe Berlin στο Βερολίνο.
Η Fruit Logistica αποτελεί τη σημαντικότερη παγκόσμια διοργάνωση για τα νωπά φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και ευκαιρίες συνεργασίας σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα.
Καλούνται να συμμετάσχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εξαγωγές νωπών και αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής έως 28 Νοεμβρίου 2025. Η επιλογή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας. Η Περιφέρεια καλύπτει το 50% του κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο επιβαρύνει τους εκθέτες. Για περίπτερο 6,5 τ.μ., το τελικό κόστος ανέρχεται σε 2.940 € πλέον ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του κόστους εγγραφής. Η συμμετοχή θα οριστικοποιηθεί εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των τεσσάρων επιχειρήσεων.
Παράλληλα, το Visit Peloponnese προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας να εγγραφούν στο οικοσύστημα VisitPeloponnese Connect, για άμεση ενημέρωση σχετικά με δράσεις και ευκαιρίες συνεργασίας.
Επικοινωνία:
Τηλ.: 27313 63250, 27213 61523, 27213 61539
Email: m.kokkonou@lakonia.gr, mkokkonou@visitpeloponnese.com
