Χριστουγεννιάτικη γιορτή και απονομή πτυχίων από το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Νασιάκου»

21 Δεκεμβρίου 2018  /   Χωρίς Σχόλια

Τα πτυχία αγγλικών στους μαθητές του απένειμε χθες βράδυ το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Νασιάκου» (που εδρεύει στην Τρίπολη), σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία διοργάνωσε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Η εκδήλωση περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία απέδωσε επιτυχημένα η χορωδία που δημιούργησε το φροντιστήριο από μαθητές του, ειδικά για την εκδήλωση απονομής. Τα παιδιά όλων των τάξεων συμμετείχαν με πολλή διάθεση στη γιορτή, μεταδίδοντας και στους θεατές το χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.

Η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Διευθύντριας του Φροντιστηρίου, Γεωργίας Νασιάκου, η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παιδιών, που παραμέρισαν τις υποχρεώσεις τους και κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνουν μία κανονική χορωδία.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι μαθητές του φροντιστηρίου, με μαέστρο την αγαπημένη των μαθητών καθηγήτρια αγγλικών κ. Έβελυν, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που είχε κατακλύσει το Μαλλιαροπούλειο.
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των τραγουδιών η κ. Νασιάκου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των μαθητών να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο αριθμό πλαστικών καπακιών, τα οποία και χάρισαν στον σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας.

Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου που παρευρέθη στην εκδήλωση, χαιρέτισε την πρωτοβουλία των μαθητών και του φροντιστηρίου, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο, που βρίσκεται σε ανάγκη.
Ευχαριστίες για την προσφορά του φροντιστηρίου έκανε και ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ Αρκαδίας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.
Μετά ακολούθησε η απονομή των πτυχίων pre-lower, lower, pre-proficiency και proficiency.
Η βραδιά έκλεισε με την ομαδική φωτογράφιση μαθητών και καθηγητριών, καθώς και με τις ευχές για καλές γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *