Οι στόχοι του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στην Δημητσάνα οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. του “Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Τσίτουρα Μαρία: Πρόεδρος – Γιαννακά Παναγιώτα: Αντιπρόεδρος – Λαγού Σταυρούλα: Γραμματέας – Πασιαλή-Μπίρη Κωνσταντίνα: Ταμίας – Δούση Ανδρομάχη: Σύμβουλος-Μέλος -Παπαδοπούλου Χριστίνα (Ήρα): Σύμβουλος-Μέλος – Πετροπούλου Δήμητρα: Σύμβουλος- Μέλος – Αναπληρωματικό Μέλος: Παπαδάκου Δήμητρα


Η ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ αποτελεί μια πρωτοβουλία και προσπάθεια καλλιέργειας εθελοντισμού και αλληλεγγύης στο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης, που απασχολεί κάθε κάτοικο, κάθε δημότη, κάθε επισκέπτη που απευθύνεται στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, το οποίο αποτελεί τη βασική Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για περίπου 55 κοινότητες και οικισμούς, καθώς και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου.


Σκοποί του Συλλόγου, σε συνεργασία πάντα με τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, είναι:
• Η προαγωγή του κοινωνικού οφέλους, του αισθήματος αλληλεγγύης των πολιτών και του εθελοντισμού, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και εν γένει πολιτών που εξυπηρετούνται από το ΚΥ Δημητσάνας.
• Η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των κατοίκων και των αρμόδιων φορέων για τα όποια προβλήματα και ελλείψεις παρουσιάζονται.
• Η δημιουργία, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας με τους κρατικούς φορείς, έργων κοινής ωφελείας και η συμμετοχή σε έργα τέτοιας φύσης που έχουν δημιουργηθεί από άλλους φορείς και σκοπό έχουν την καλύτερη λειτουργία του ΚΥ Δημητσάνας.


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο των κατοίκων όλης της περιοχής ευθύνης του ΚΥ Δημητσάνας, ανοικτό σε όλους, χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις. Όλα τα μέλη είναι ισότιμα μεταξύ τους.


Με βάση αυτή την θεμελιώδη αρχή, καλούμε κάθε συμπατριώτη και φίλο των χωριών μας, να δώσει το παρόν, με όποιο τρόπο μπορεί, σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, γιατί ο αγώνας για την υγεία είναι αγώνας για την ίδια τη ζωή.


Επικοινωνία:
Email: frientscenter@gmail.com
Τηλ. 6936947125, Τσίτουρα Μαρία


Δημητσάνα, 25/01/2024
Η Πρόεδρος Μαρία Τσίτουρα

Σχετικές δημοσιεύσεις