Μουσικοφιλολογική εκδήλωση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

12 Μαρτίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

25 ΜΑΡΤΙΟΥΟ Δήμος Τρίπολης, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος και το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνουν μουσικοφιλολογική εκδήλωση, με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής, την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
Στο 1ο μέρος οι φιλόλογοι Ιωάννης Κοκόρης και Γεώργιος Βλάσης παρουσιάζουν τα θέματα, Ο χαρακτήρας και η πνευματική θεμελίωση της Ελληνικής Επανάστασης και Η Δίκη του Κολοκοτρώνη αντίστοιχα.
Στο 2ο μέρος η τρίφωνη παιδική Χορωδία και η λαϊκή ορχήστρα του Αττικού Ωδείου Τρίπολης παρουσιάζουν το λαϊκό μέρος του Άξιον εστί των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη. Την Χορωδία και Ορχήστρα του Αττικού Ωδείου διευθύνει ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος. Τη διασκευή για την χορωδία έκανε ο Γιώργος Κατραλής και για την ορχήστρα ο Γιώργος Κρατημένος. Παρουσιάζει ο Γιώργος Γεωργόπουλος.
Οργάνωση: Φιλοτεχνικός Όμιλος
Παραγωγή: Αττικό Ωδείο Τρίπολης

Στην ορχήστρα μετέχουν:
Ηλεκτρικό μπάσο: Ιωάννα Παναγούλη, Κιθάρα: Γιώργος Κυριακόπουλος, Τύμπανα: Γιώργος Κατσιαμπής, Πιάνο: Αδαμαντία Προκοπίου, μπουζούκι: Μάριος Καλαντζής, Χριστίνα Προκοπίου, Φλάουτο: Νικόλας Παπαηλίου, Σόλο τραγούδι: Γεωργία Γεωργακοπούλου, Απαγγελία: Γιάννης Γκικόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *