Γ. Σμυρνιώτης: “Συγχαίρω τον Κώστα Τζιούμη, ευχαριστώ τον Νίκο Τσιαμούλο και …ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος»!

4 Ιουνίου 2019  /   Χωρίς Σχόλια

«Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε. Οι δημότες επέλεξαν ως Δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη τον οποίο συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού μας για όλη την προσπάθεια.
Θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 11.000 που δεν υπέκυψαν στις σειρήνες και έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα στη δεύτερη Κυριακή.
Η πρόταση που καταθέσαμε υπερψηφίστηκε με σημαντική διαφορά από την πρώτη Κυριακή. Δυστυχώς, αυτή την πρόταση μάλλον δεν επέλεξαν οι πολίτες εμένα να υλοποιήσω.
Είμαστε εδώ για να επιβάλουμε την υλοποίηση των προτάσεων του σχεδίου μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Νίκο Τσιαμούλο, καθώς και όλους τους υποψήφιους άλλων συνδυασμών που είχαν το θάρρος να προχωρήσουν μαζί μας σε αυτή την προγραμματική σύγκλιση.
Μία πρόταση που συγκροτήθηκε πάνω στο τραπέζι. Δυστυχώς, κάποιοι άλλοι επέλεξαν να λειτουργήσουν κάτω από το τραπέζι, σε συμφωνίες που δεν ξέρω από πού και πώς προέρχονται.
Επειδή θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες, θέλω να πω ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου.
Αυτή η παράταξη ξεκίνησε το 2010 να διαχειριστεί τις τύχες ενός μεγάλου Δήμου. Αυτή η παράταξη υλοποίησε έργο. Κάποιοι επέλεξαν το 2014 να σταματήσουν την πορεία της. Εμείς ενωμένοι θα επιβάλλουμε να συνεχιστεί το πρόγραμμα, διότι είμαστε η πλειοψηφούσα παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *