24χρονος έκλεβε καλώδια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Κορινθία

1 Δεκεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Εξιχνιάστηκε επίσης μία (1) περίπτωση κλοπής καλωδίων του Ο.Τ.Ε., ενώ αναζητούνται ακόμα δύο (2) συνεργοί του

Κατασχέθηκαν καλώδια μήκους 600 μέτρων Συνολικά είχαν αφαιρέσει καλώδια που η αξία τους αγγίζει τις -9.500- ευρώ

Συνελήφθη στις 28-11-2012 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας (1) 24χρονος ΡΟΜΑ, για κλοπή καλωδίων του προαστιακού σιδηροδρόμου και διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στις 28-11-2012 το απόγευμα, στην περιοχή «Τραγάνα» του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, κατέλαβαν τον 24χρονο, να είχε φορτώσει σε φορτηγό όχημα, καλώδια μήκους -600- μέτρων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 24χρονος, μαζί με ακόμα δύο άτομα, τα οποίοι αναζητούνται, είχαν αφαιρέσει τα καλώδια, λίγο νωρίτερα, από τον προαστιακό σιδηρόδρομο που βρισκόντουσαν κοντά στο σημείο ελέγχου και τα οποία χρησίμευαν στη σηματοδότηση αυτού. Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ επίσης κατασχέθηκαν τα καλώδια, το οποίο αποδόθηκαν σε υπάλληλο του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε επίσης ότι, οι ανωτέρω, την 24 προς 25 Νοεμβρίου 2012, στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, είχαν αφαιρέσει καλώδια ιδιοκτησίας του Ο.Τ.Ε., μήκους -80- μέτρων. Συνολικά από την παράνομη δράση τους, είχαν αφαιρέσει καλώδια με αξία που αγγίζει τις -9.500- ευρώ, σύμφωνα με τους αρμόδιους.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *